Фирма “Шевица“ разполага с богат каталог от национални костюми и шевици с българска бродерия. Наред със стотиците национални костюми се изработват и покривки с различни размери на ленена материя тип “Панама“ и памучни конци “Мулине“. Работи се изключително на ръка. Фирмата разполага с богата колекция от битови покривки. До сега с тях сме участвали на специализирани изложения в Русия, Гърция, Унгария, Испания, Швеция и САЩ. Десетки покривки заминаха като подаръци на известни личности и делегации, гостуващи в София и Благоевград, богато орнаментирана красива покривка получи и покойната вече царица – майка Йоанна, при посещението си в България. 

Във фирма “Шевица“ се изработват и различни сувенири от дърво, мед и кожа, чинии, пана, кутии, папки, медни талери и др. 

Развито е и производството на различни видове знамена със и без бродерия – училищни, фирмени и спортни. Организирано е и изработването на различни видове печатни и предметни рекламни материали и реквизити, обслужващи дейностите на отделните фирми. 

Фирма “Шевица“ е авторитетна марка и в оформянето с украса и подиуми /собствена мобилна сцена/ за естради на културни, политически, спортни и обществени прояви. 

През изминалите години фирма “Шевица“ успя да отвоюва и отстоява своето място, да наложи името си като професионален и коректен партньор. 

Всеки потърсил услугите на фирмата трябва да спазва едно единствено условие – да има доверие във възможностите на “Шевица“.

..

Услуги

error: Content is protected !!